Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Suomalaiset ovat hullaantuneet tästä uudesta yksinkertaisesta tavasta, joka taianomaisesti tappaa hajuja, hometta, bakteereja ja allergeeneja

Jos voisit luonnonmukaisesti ja vaivattomasti päästä eroon kodin hajuista, homeesta, bakteereista ja allergeeneista, tekisitkö sen? Suomalaiset tekevät juuri niin, kiitos uuden BambooFresh ilmanpuhdistajan.

Järkyttäisikö sinua tietää, että ilma, jota hengitämme sisätiloissa voi olla jopa 5 kertaa huonompaa kuin ulkoilma? Oli sinulla sitten homeongelmia, haisevia roskakoreja, tupakointia sisätiloissa, talo täynnä lemmikkejä tai haiseva kaappi, me kaikki voimme tarvita puhtaampaa ja raikkaampaa sisäilmaa kodeissamme.

Tähän asti ainoa ratkaisu on ollut käyttää kemiallisia raikasteita, suihkeita ja geelejä. Lisäksi, mikään näistä ei todella poista ongelmaa vaan sen sijaan vain peittää tai naamio ongelman.

Onneksi on vihdoin olemassa uusi ratkaisu nimeltä BambooFresh ilmanpuhdistin, joka todella korjaa ongelman ilman vahvoja kemikaaleja.

Fiksu pikku keino (tiede tukena) joka puhdistaa kotisi sisäilman…

BambooFresh ilmanpuhdistin on pussin muodossa, joka on helpoin ja kätevin tapa säilyttää raikas, kuiva ja hajuton ympäristö. Puhdistin on tehty vain yhdestä uskomattoman voimakkaasta luonnollisesta aineosasta, aktiivihiili bambusta, BambooFresh ilmanraikastaja pyrkii jatkuvasti imemään ja poistamaan tehokkaasti hajuja, allergeenejä ja epäpuhtauksia, sekä puhdistaa ja raikastaa ilmaa.

Bambu aktiivihiili neutralisoi jopa itsepäisimmät hajut, kuten tupakan, lemmikkien virtsan, kissanhiekkalaatikon, märkien koirien, salikenkien ja muiden aiheuttamat hajut. BambooFresh pussi on myös erinomainen kosteissa ja tunkkaisissa tiloissa, jossa se imee ylimääräisen kosteuden, sekä estää homeen ja bakteerien muodostumista.

Ja toisin kuten vahvat kemikaaliset raikasteet ja suihkeet BambooFresh pussi on kemikaalivapaa, hajusteeton ja myrkytön luonnollinen hajunpoistaja, joka pitää sinut ja lemmikkisi turvassa.

Mikä parasta, sitä on erittäin helppo käyttää. Yksinkertaisesti laita pussi mille tahansa pinnalle ja se alkaa puhdistaa sen ympärillä olevaa ilmaa, jopa 90 neliömetrin alueelta ja se kestää jopa 2 vuotta.

Yli 8 miljoonaa myytyä pussia, meidän oli kokeiltava tuotetta itse…

Olemme lukeneet tuhansia positiivisia arviota ylistäen tätä tuotetta, mutta jotta voimme todella uskoa niitä meidän piti itse testata se. Joten, tilasimme nipun BambooFresh ilmanraikastamia (joka saapui 3 päivää myöhemmin ovellemme) ja aloitimme tekemään testejä.

Testi 1: Haiseva roskakori

Halusimme kokeilla, pystyykö BambooFresh pussit voittamaan roskakorista tulevat hajut. Heitimme kaikenlaisia haisevia ruokia roskiin ja annoimme niiden olla siellä muutaman päivän. Muutaman päivän kuluttua ruoka alkoi mädäntyä ja haju oli melko sietämätön, sijoitimme sitten BambooFresh ilmanraikastaja pussin roskakorin viereen.

Tulos: Jätettyämme pussin 24 tunniksi roskakorin viereen, tulimme takaisin ja hämmästykseksemme emme havaineet roskakorista tulevaa löyhkää. Parasta oli että, se ei ollut samanlaista kuin jos käytät hajusteita peittämään hajun, vaan sen sijaan ilma oli täysin raikas ja hajuton.

Testi 2: Tupakointi sisätiloissa

Meidän seuraavassa testissämme halusimme nähdä, pystyykö BambooFresh pussit taistelemaan sisätiloissa poltettujen savukkeiden voimakasta hajua vastaan. Teimme testin 500 neliön olohuoneessa laittamalla jokaiseen nurkkaan 4 pussia.

Tulos: Yhden savukkeen tupakoinnin ja 24 tunnin jälkeen, astuimme olohuoneeseen ja meidän yllätykseksemme huoneessa ei ollut tupakansavun hajua lainkaan. Se oli yksinkertaisesti uskomatonta!

Tärkeä huomautus: Olohuoneen ollessa täysin hajuton, on tärkeä huomata, että havaitsimme tupakansavun jälkiä, kun kävelimme muualla talossa, jossa ei ollut pusseja. Jos haluat koko talosta hajuttoman, tulee sinun hankkia tarpeeksi pusseja, joita voit sijoittaa eri huoneisiin.

Testi 3: Kylpyhuone/suihku

Seuraavaksi otimme testiin kylpyhuoneen, jossa on luonnollisesti paljon kosteutta ja kasvaa hometta. Asetimme kylpyhuoneeseen vain yhden pussin, käänsimme kuuman suihkun päälle noin 30 minuutiksi useita kertoja päivässä ja kaikki ovet ja ikkunat kiinni, jotta kosteus ei voinut paeta kylpyhuoneesta. Toistimme tämän prosessin kolmena päivänä peräkkäin, joka kerta pitäen ovet ja ikkunat suljettuina.

Tulos: Asiantuntijat sanovat, että kestää yleensä 24-48 tuntia jotta home alkaa kasvaa. Pussien asettamisen jälkeen suoritimme 3 vuorokauden tiukan testin ja tarkastimme, joka päivä onko hometta ruvennut kasvamaan. Jälleen tulokset olivat hämmästyttäviä…hometta ei löytynyt mistään! Kylpyhuoneessa ei edes tuntunut kostealta, joten oletamme että pussi oli hoitanut tehtävänsä imemällä kaiken kosteuden, jonka tuloksena estää homeen kasvun.

Testi 4: Koirien päivähoitopaikka

Viimeinen testi tehtiin koirien päivähoitopaikassa. 18 koiraa juoksenteli ympäriinsä, joten on luonnollista, että hoitopaikassa oli erittäin vahva koirien haju. Asetimme noin 30 pussia ympäri hoitopaikkaa.

Tulos: Palasimme 24 tuntia myöhemmin ja vaikka vielä haistoimme aavistuksen koiran hajua hoitopaikassa, oli kuitenkin tapahtunut VALTAVA parannus. Tämä oli ääritapaus, jos pusseja käytetään normaalissa kotiympäristössä jossa 1 tai 2 koiraa, olemme vakuuttuneita siitä, että BambooFresh ilmanpuhdistin pussi pystyisi kokonaan poistamaan lemmikkieläinten hajut.

Lopuksi meidän ajatuksemme

Useiden testiemme jälkeen, voimme vahvistaa, että BambooFresh ilmanpuhdistin pussit todella toimivat niin hyvin kuin kaikki sanovat. Rehellisesti sanottuna, emme ole nähneet mitään vastaava markkinoilla olemme todella ymmällään, kuinka hyvin se toimii. Etsitpä keinoa puhdistaa talosi sisäilmaa, estää homeen kasvamista tai päästäksesi eroon epämiellyttävästä hajusta, voimme suositella ostamaan BambooFresh ilmanpuhdistin pusseja, jotta voit itsekin kokeilla niitä.

*Päivitys: Syyskuu 2018* - Siitä lähtien kun BambooFresh ilmanpuhdistin pussit olivat esillä televisiossa, niistä on tullut uskomaton kohu ja sittemmin pusseja on myyty yli 8 miljoonaa kappaletta. Tuotteen suosion ja myönteisistä palautteista johtuen, yhtiö on varma heidän tuotteestaan, että he tarjoavat nyt 100% rahat takaisin takuun ja antavat kertaluontoisen 50% alennuksen. Nähdäksesi onko tuotteita edelleen saatavilla, klikkaa alla olevaa painiketta.

Käytä alennus & tarkista saatavuus >>

Tarkista saatavuus >>>